maanantai 28. tammikuuta 2013

Sebastian Michaelis the demonmän

SEBASTIAN

"Watashi wa akuma de shitsuji desu kara." järkevin suomennos: Olen oikea piru hovimestariksi.

Koko nimi: Sebastian Michaelis
Kutsumanimet: Sebby, Sebas-chan, Bassy, Seba-kulta (kaikki Grellin antamia lempinimiä)
Ikä: Yli 5000 vuotta
Laji: Demoni
Hahmo: Sebastian on Ciel Phantomhiven uskollinen hovimestari ja "henkivartija". Hän tottelee isäntänsä jokaista käskyä uskollisesti ja laittaa aina oman henkensä vaaraan pelastaakseen Cielin. Sebastiania luullaan usein ystävälliseksi, mutta koska hän on demoni, hän on kaikkea muuta. Sebastianin todellinen luonne näkyy hänen pilkallisessa sarkasmissaan ja kyvyttömyydessään nähdä hyvää juuri kenessäkään. Hän väheksyy useimpia ihmisiä (ja shinigameja). Väheksynnän merkkinä Sebastianin kasvoilla on lähes aina ilkeä virnistys. Sebastian on normaalien demonien tapaan huono rakastamaan tai ylipäätään välittämään, mutta Nuorella Herralla (Cielillä) vaikuttaisi olevan paikka Sebastianin sydämessä. Tosin demoneista harvoin tietää mitä he ajattelevat. Sebastian on siisti ja pikkutarkka. Hän haluaa valmistamansa ruuan olevan täydellistä, niin maultaan kuin ulkonäöltään. Hän pitää myös ympäristön mahdollisimman siistinä. Sebastian on hyvin lahjakas ja kaikkitietävä demoni. Osaa suunnilleen kaiken.
Pitää kissoista, siististä ympäristöstä, taistelemisesta, Grellin hyväksikäytöstä, muiden mollaamisesta, ruuanlaitosta, lukemisesta, maalaamisesta, soittamisesta ja monista muista lajeista.
Ei pidä Grellistä, shinigameista, enkeleistä, ihmisten luonteesta, sekasorrosta tai koirista.
You Will Rule The World, Aru Shitsuji no Nichijou, Anata no Koe & Tsuki no Ame
Historia: Aikamatkaaja 1800-luvulta. Tuli 2000-luvulle tuodakseen Cielin turvaan, mutta kadotti tämän matkalla ja etsii tätä nyt Grellin (hyödyttömällä) avustuksella.
Suhteet: Arvostaa isäntäänsä. Ei siedä Grelliä, mutta osaa käyttää viehätysvoimaansa tämän manipulointiin. >8D
Muuta: Sebastianin kädessä oleva merkki on tullut hänen ja Cielin tekemän sopimuksen vuoksi. Hän joutuu palvemaan Cieliä tämän kuolemaan saakka.

5 kommenttia:

xoxo kirjoitti...

Voi ei... Ei ole totta o_o En ole nähnyt noin täydellistä profiilia aikoihin <3 Niin pikkutarkka ja yksityiskohtainen voi että rrrakastan Sebastinin luonnetta niinkuin häntäkin c:♥

Franseska ♥ kirjoitti...

Ihana sebaaa!

Unknown kirjoitti...

SEBSYYYY <3

Anonyymi kirjoitti...

HAASTOIN SUT :)

http://unepetitefillee.blogspot.fi/2013/01/many-things.html#comment-form

Siiri kirjoitti...

Miau! >u<
Sait juuri uuden lukijan. :3
Noi sun kuvatarinat on tosi ihania. :)
Palvon nukkejasi ja sinua (ja tietty kuroshitsujia)! <3

www.weheartpullips.blogspot.com