torstai 17. tammikuuta 2013

Eeeeh, sexy Sebby! Op, op, op, op...... ~Okei... Kenen mielestä Sebas-chan on hottis? *____*" Voin itse myöntää oitis että Sebastian on fanityttöilyni kohde (niin nukkena, anime - kuin mangahahmonakin)..... Joo siis tervetuloa Keksin blogiin! Täältä löydät pienen 13-vuotiaan tytön kuolaamasta fiktiivisiä hahmoja! :'D
Tänään siis saitte muutaman Sebas-chan kuvan! :3 Saatoitte odottaa kuvatarinaa, mutta minulla ei ole juurikaan aikaa sen kanssa säätämisen nyt. 
Suuret kiitokset edelliseen postaukseen saaduista kommenteista! <'3 Olen taivaassa, olen niin onnellinen että tykkäsitte siitä! n u n ♥ Itse pidin sitä turhan tylsänä, mutta ah, teidän vuoksennehan minä blogia pyöritän. :3 Kiitos mielipiteistänne! Love ya guys! 
Juhlapostauksesta asiaa! Olen edelleen tekemässä sitä. Ideani siihen olivat tyhmiä, joten olen lähtökohdissa sen suhteen. Mutta mitäs pitäisitte, jos siihen tulisi vaikka kuvatarina, muutama ommauskuva aktiivisimmille kommentoijille ja (todella pieni) give away? Todella pienellä givellä meinaan esimerkiksi yhden Mimiwoon kenkäparin arvontaa tms... Ei ole oikein varaa mihinkään kunnon giveen, kun säästän uuteen puhelimeen. (:  Saa nähdä. 
Vielä yksi pikku juttu! Tauko saattanee tulla päätökseensä tätä menoa. ^w^ Nukkeintoni on palautunut pikkuhiljaa ja kuvaaminenkin vähän innostaisi. En lupaa mitään! >.<" Nukkeintoni taso vähän heittelee tähän vuodenaikaan. 

Extra:
Sebastianin jokapäiväinen operaatio, obitsun korjaus. D; Vähän huonossa kunnossa tuo vanha obbari-parka... u__u" Huomatkaa hieno hiirimattoni... ;3 ♥ 

Kunnossa taas toistaiseksi! *3*

Nyt pitää lopetella! Nähdään taas mahdollisimman pian sen kuvatarinan merkeissä! :3

5 kommenttia:

xoxo kirjoitti...

Uah *_* Sabastian on myös minun fanityttöily kohteena 8DD Jah jah nuo kuvat naaaaw ihania ;n; ♥

PS. Tuo Grell hiirimatto uoh ♥

Alice kirjoitti...

Oih grell hiirimatto taidatkin olla grell fani????
______________________
Pulliplov.blogspot.fi

Megi kirjoitti...

Juu kuvatarina kuvatarina juhlapostaukseen! Rakastan kuvatarinoitasi! Niissä on niin hyvät jutut, piristävät päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en uskaltais purkaa mun nukkeja tollei:/
Sori tyhmä anelu,mutta voisitko käydä mun blogissa?

mespouppees.blogspot.com

x kirjoitti...

Sebby On hottis ;3 Sano oonko sun mielestä aktiivinen kommaaja vaikken ihan jokaiseen postaukseen kommentteja jätäkään?