Grell


"Watashi wa kore demo shitsuji DES!" vapaa suomennos: Olen edelleen [kuoleman] hovimestari!

Koko nimi: Grell Sutcliff
Kutsumanimet: Grell, Grellitin, Gureru, Kuoleman Hovimestari, Punainen Hovimestari, herrasneiti, homppeli
Ikä: n. 25-vuotta
Laji: Shinigami
Hahmo: Räiskyvä persoona, joka innostuu herkästi. Grelliä ei voi pitää aloillaan kun hän innostuu, saa usein ns. "fanityttökohtauksia". Grell on fyysisesti miespuolinen (kukaan ei usko, eh?), mutta ei tosiaankaan haluaisi olla. Grell pitääkin itseään hienostuneena naisena ja yrittää käyttäytyä sen mukaisesti (se ei tosin onnistu hänen ylipursuavan tempperamenttinsa vuoksi). Grell ihastuu helposti ja hänellä on monta mielitiettyä. Grellin rakkauden kohteeksi pääsevät suunnilleen kaikki hyvän ulkonäön omaavat miekkoset.
Grellin mielialat vaihtelevat kovasti ja hän on jotenkin häiriintynyt (mikä on yleistä shinigameilla). Grell onkin verenhimoinen murhaaja, joka tappaa hyvillä mielin aivan kenet tahansa. Grellillä on miehekäskin puoli, jota näkyy aina välillä, yleensä silloin kun on kyse murhaamisesta. Hän ei siis olekaan mikään viaton neitonen.
Pitää hyvännäköisistä miehistä, tappamisesta, siitä kun häntä pidetään kauniina, hemmottelusta, punaisesta väristä, verestä, nukestaan, meikkaamisesta, huomiosta ja naisellisista asuista.
Ei pidä siitä kun häntä sanotaan mieheksi, häviämisestä, useimmista naispuolisista, hänen väheksymisestään tai lapsista.
Shinkou & Kill in the Heaven
Historia: Aikamatkaaja 1800-luvulta. Murhannut tuhansia ihmisiä, rakastunut tuhansiin miehiin ja yhteen naiseen (jonka lopulta tappoi). Toivottomasti rakastunut Sebastian Michaelis-nimiseen demoniin, jonka perässä tuli 2000-luvulle.
Suhteet: Selvästi pakkomielteinen Sebastianiin.
Muuta: Grellin hampaat ovat terävät, millä saattaa olla yhteys hänen lajiinsa. Muilla shinigameilla ei tosin olla havaittu terävää hammasriviä.

2 kommenttia:

ei kirjoitti...

Miten oot tehny Grellin suun?

Slytherin cat kirjoitti...

eikös painajainen ole kustomoiut sen??

Grell on hieno <3