maanantai 7. tammikuuta 2013

Paahtoleipäpusseja ja eläinkuoron harjoituksetTerveppä terve, rakkaat lukijani! :3 Hyvää vuotta 2013! Toivottavasti teillä oli mahtava joululoma!
Olen kaivannut teitä ja bloggaamista, mutta en siltikään palaa tauolta vielä. Talvi masentaa minua ja nukkeharrastuskin tuntuu jotenkin vaikealta korkeiden lumipenkkojen keskellä... Mutta saatte silti näitä postauksia ainakin välillä! n__n
Kävin todella hyvän ystäväni Karon/Rosalien luona hieman pidemmällä visiitillä. Emme näe harvoin, joten tunnelma oli riemukas. :D Siitä tuo kaunis otsikkokin syntyi... Meillä oli todella hauskaa ja nuket taisivat jäädä hieman vähemmälle huomiolle tällä kertaa. Itseltäni kuvat epäonnistuivat tyylikkäästi, mutta saatte niitä nyt muutaman katseltavaksenne. Karo-pieni ei pahoinpitele Grelliä viimeisessä kuvassa. Nostaa vain rillejä! >3<" Hienompia ja parempilaatuisempia kuvia löydätte Karon blogista! n3n Ah, ja Karo tulee meille varmaan hiihtolomalla, joten sitten kunnolla kuvia hänen nukeistaan! (:

Nyt ei tullut kuvia Sebbystä kuten lupailin, sillä herraa on vaikea kuvata talvella. :< Ulkona on liikaa lunta ja sisällä taas ei valo riitä. Kun tulee taas valoisampaa, niin lupaan kuvata Sebastiania oikein paljon! n u n Muita kuvaustoiveita kenties?
Kiitos ja heippa! Rupean opiskelemaan japanin kaunista kieltä! :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana grell ö3ö sun pitäis oikeesti kuvata sebastiania enemmän, koska se on upea !

Anonyymi kirjoitti...

Mä näinkin jo ne toiset kuvat Rosalien blogissa,hienoja oli.

Mutta juu jostain syystä talvella munkin nukke innostus on yleensä ihan maassa(joskus sen alla).Vähäks siistii,ku sä opiskelet japania,mä luen vaan ranskaa(ja ysillä sit varmaan espanjaa,koska aion hakea kieliluokalle).Tulipas tästä pitkä...munhan piti kirjoittaa vaan pari riviä.

YUCHiRO kirjoitti...

Ihania kuvia... >W<

Unknown kirjoitti...

TODISTUKSENI

Kiitos artikkeli! Se koskettaa syvästi sydäntäni, koska olen viime aikoina käynyt läpi jotain vastaavaa asiassa. Nimeni on Anna Anderson Iso-Britannia, en koskaan usko rakkauteen loitsuja kunnes koen tohtori Samuel Oduduwa temppeliin, ja kun hän heittää rakkauden loitsu minua, minun Ex aviomies, joka jätti minut ja 2 lapsemme on 3 vuotta kutsui minut anteeksi kipu, että hän on aiheuttanut minulle ja tähän päivään asti elämme onnellinen perhe, jos tarvitset oikea paikka ratkaista ongelmasi i neuvoja voit ottaa yhteyttä DR ODUDUWA SAMUEL on oikea valinta. Hän on hieno mies, joka on loitsuja vuosien kokemuksella, ja hänen loitsu on ehdottomasti haittaa ilmaiseksi. hän loitsuja eri tarkoituksiin, kuten:

(1) Jos haluat ex takaisin.
(2) jos sinulla on aina pahoja unia.
(3) Haluat edistää omassa toimistossa.
(4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
(5) Jos haluat lapsen.
(6) [Haluat olla rikas.
(7) Et halua sitoa miehesi / vaimo olla sinun ikuisesti.
(8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
(9) Herbal hoito

Ota hänet tänään: dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

Ystävällisin terveisin,
Anna Anderson.
dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com