tiistai 13. marraskuuta 2012

Girlish

Heippahei, rakkaat! :3 En saanut toiveita juhlapostaukseen, joten toivottavasti nyt sitten... Muuten olen ihan hukassa sen(kin) suhteen...
Kävin äsken nappaamassa muutaman kuvan Grellistä ulkona. Ylivalottuivat kyllä ainakin jotenkin, eivätkä kuvankäsittelyohjelmatkaan halunneet avittaa minua. D: Toivottavasti kelpaa silti.



On se vaan aikas suloinen... nwn

~

Tykkään Grellissä eniten sen monipuolisuudesta. Samaan aikaan niin herttaisen suloinen & ilkeän mielipuolinen, riippuu vaan miten kuvaa ja mitkä vaatteet laittaa. 
Oli muuten vaikea kuvata nuo kuvat, kun herrasneidinpää pyöri ihan itsestään kuin hullu. >___< Johtuu saparoista, ne jotenkin heikensivät pään tasapainoa tai jotainnn... :'D
NYT ihmiset olisi hyvä aika ruveta lukijakseni, niin saan juhlapostauksen uunista ulos! Siis jos keksin mitä teen siihen. Sekin riippuu ihan teistä! En silti pakota mihinkään... (:
Seuraava postaus saattaa olla kuvaton, sillä poden nyt sellaista pienehköä nukkeongelmaa. Avunhuudon kuulette seuraavassa postauksessa.
Sayonara ~ !

p.s. Lähden Turkkiin perjantaina ja palaan 23. päivä. Grelliä en varmaan ota mukaan, joten postauksiakaan ei sitten niihin aikoihin ole tulossa. n___n

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
peuramies kirjoitti...

gaaaaaaaaah, rakastan grelliäsi ;; w ;;

Aurora kirjoitti...

Suloisia kuvia! nwn Kuten jo sanoitkin, niin grellisi on oikeasti todella monipuolinen, ja muutenkin vain niin... niin... hauska! ;D

Ensimmäiset päähän putkahtaneet ideat juhlapostaukseen ovat klassiset giwe ja joku shootti. :3

>http://dandelion-doll.blogspot.fi

Sehunskeli kirjoitti...

APUWAA!!! Nyt iski grellikuume, JUURI kun kaikkialta on sold outti. JA EBAYSTA EI ÄITI SUOSTU TILAAMAAN murmur. *************************************************************************************************** Maailman pitkin kirosana äidilleni omistettuna.

Sehunskeli kirjoitti...

Ja vielä komppaan tota missua, give ois kiva :3

Anonyymi kirjoitti...

Nättejä kuvia !
Olisit laittanut postauksen nimeksi Grell-ish, pieni sanaleikki . :---D

_Zelo kirjoitti...

Miten Gelin suu on tommonen! Se vaan niin sopii sille. Se on niin sulonen jajajajaja..nwn Rakkaus! Rakkaus! RAKKAUSSSSS!

Muovirakkaus.blogspot.com

Mansikka kirjoitti...

Grellityyyyyyys<333. Voi keksi onnistuit taas, sait Grellistä ihan yli ihania kuvia ja Grellitys näyttää näissä kuvissa liian kauniilta. Nää ob ihanan näisellisia ja niin hervottoman söpöjä c:. Hei mulla ois monta toivetta juhlapostaukseen. Ei Giweä, ehkä kun sähän oot sanonut ettei sulla o hirveesti nuken vaatetta..? Mutta mä ehdottaisin, että kuvausit muutamia ommauskuvia, pari shoottia, KT:n, ASUN arvonnan, random sekoilukuvia Grellistä, Kuva grellistä ilman laseja, Kuva kaljuna xD. Juu no jospa toteutat jonkun.

Kiitos ja Kuittaan :33

Kuunkukka kirjoitti...

Aww ihanii kuvii<3 en oo viel lukija mut liityn kunhan pääsen koneelle:)

kukannekkunuket.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Heh,Grell on varmaan aikas monipuolinen,kun välillä voit kuvata sitä poikana ja välillä tyttönä.
Hyvää matkaa sinulle!

Alice kirjoitti...

Kyllä on söpö pullip!
______________________________________
Pulliplov.blogspot.fi