lauantai 3. marraskuuta 2012

Who the heck is Grell?

Pahuksen pahus! Tänään minun piti kuvata kuvatarina, mutta luonto on ilkeä minulle. :< Heti kuvauspaikalle (=keskelle metsää) päästyäni rupesi satamaan kaatamalla. Ehkäpä menen tuossa sateen loputtua kuvaamaan. Viimeistään huomenna olisi tarkoitus!
Ja koska olen erittäin tylsä ihminen, niin saatte nyt tyytyä ainoastaan Grellin profiiliin.


GRELL

"Watashi wa... Kore demo shitsuji DES!" vapaa suomennos: Olen... edelleen hovimestari [jonka vuoksi kuolla]!

Koko nimi: Grell Sutcliff
Kutsumanimet: Grell, Grellitin, Gureru, Kuoleman Hovimestari, Punainen Hovimestari, herrasneiti,
homppeli
Ikä: n. 25-vuotta
Rotu: Shinigami *
Hahmo: Räiskyvä persoona, joka innostuu herkästi. Grelliä ei voi pitää aloillaan kun hän innostuu, saa usein ns. "fanityttökohtauksia". Grell on fyysisesti miespuolinen (kukaan ei usko, eh?), mutta ei tosiaankaan haluaisi olla. Grell pitääkin itseään hienostuneena naisena ja yrittää käyttäytyä sen mukaisesti (se ei tosin onnistu hänen ylipursuavan tempperamenttinsa vuoksi). Grell ihastuu helposti ja hänellä on monta mielitiettyä. Grellin rakkauden kohteeksi pääsevät suunnilleen kaikki hyvän ulkonäön omaavat miekkoset.
Grellin mielialat vaihtelevat kovasti ja hän on jotenkin häiriintynyt (mikä on yleistä shinigameilla). Grell onkin verenhimoinen murhaaja, joka tappaa hyvillä mielin aivan kenet tahansa. Grellillä on miehekäskin puoli, jota näkyy aina välillä, yleensä silloin kun on kyse murhaamisesta. Hän ei siis olekaan mikään viaton neitonen.
Pitää hyvännäköisistä miehistä, tappamisesta, siitä kun häntä pidetään kauniina, hemmottelusta, punaisesta väristä, verestä, nukestaan, meikkaamisesta, huomiosta ja naisellisista asuista.
Ei pidä siitä kun häntä sanotaan mieheksi, häviämisestä, useimmista naispuolisista, hänen väheksymisestään, tai lapsista.
Shinkou & Kill in the Heaven
Historia: Aikamatkaaja 1800-luvulta. Murhannut tuhansia ihmisiä, rakastunut tuhansiin miehiin ja yhteen naiseen (jonka lopulta tappoi). Toivottomasti rakastunut Sebastian Michaelis-nimiseen demoniin, jonka perässä tuli 2000-luvulle.
Suhteet: Ei kovin sosiaalinen, kun komistuksiakaan ei ole mailla halmeilla. Näillä näkymin hänelle näyttää kelpaavan seuraksi erästä hänen ihastustaan muistuttava nukke.
Muuta: Grellin hampaat ovat terävät, millä saattaa olla yhteys hänen lajiinsa. Muilla shinigameilla ei tosin olla havaittu terävää hammasriviä.

*shinigamit, eli kuoleman jumalat tai kuolonhenget, ovat kuoleman henkilöitymiä. Shinigamit tappavat ihmisiä elääkseen. Heillä on lista täynnä tapettavien ihmisten nimiä, sekä kuolemanviikatteet, joilla he useimmiten lopettavat ihmisen elämän (kuolemanviikatteina esimerkiksi perinteinen viikate, moottorisaha, ruohonleikkuri ja monia muita). Shinigameilla ei ole varsinaisesti yhteisiä luonteenpiirteitä, sillä shinigamit ovat periaatteessa melko normaaleja ihmisiä. Kaikilla shinigameilla on keltavihreät silmät ja silmälasit.

~

Sellainen... :3 Itse olen tyytyväinen tuohon, mites te?
Kuvatarinan julkaisen heti kun olen saanut paljon kommentteja, muhahah! >:D

3 kommenttia:

Sikuri kirjoitti...

Tosi kiva luonne. Oot hyvin ottanut Grellin luonteesta ja rodusta selvää. nwn En malta odottaa kuvatarinaa, siitä tulee varmasti mielenkiintoinen!

Kreeta kirjoitti...

Tosi hieno luonne ^u^ Oottelen innolla KT:tä ~~

Strawberry kirjoitti...

Ihana luonne!~ Tuo on vaan niin Grellitysmäinen<3 Itsekkin odotan KT:tä innolla, siitä tulee mahtava. Oona-pieni muistahhan antaa Grellinkin vaikuttaa tarinaan, eiku ?