perjantai 10. toukokuuta 2013

Let's all get creative

Heyaaa ~ ^^
Ystäväni Eeva kävi meillä muutama päivä sitten ja otti nukkensa Rebekan mukaan. Meillä oli todella hauskaa ja ehdimme kuvaillakin hieman. Rebekan kuvaaminen oli minulle haastavaa, samoin Grellin kuvaaminen Eevalle. Itse olin ainakin ihan kauhuissani että rikkoisin Rebekan, kun on jotenkin niin erilainen kuin Grell. x) Mutta kivaa oli eikä onnettomuuksia sattunut. :D
Olen ollut tosi kiireinen lähi-aikoina, eikä blogikaan oikein innosta. Mutta eiköhän tämä tästä ~ Ajattelin pitää hieman vapataa bloggaamisesta, mutta en kauaa (tai välttämättä ollenkaan)! :3 Elämäni on stressaavaa nykyään ja on niin paljon tärkeämpääkin tekemistä kuin blogiin kirjoittelu. Ymmärrätte varmaan... :)
Mutta nähdään taas pian, rightie? :D

Loppuderp:
Ruma minä vasemmalla & kaunis Eeva oikealla ~ ^^

7 kommenttia:

Karo kirjoitti...

Tuliko edes ikävä teitä molempia? D:
Aivan ihania kuvia ja molemmilla niin nätit tytöt. ♥ Kerrothan puolestani Eevalle, että jumaloin Rebekkaa, niin järjettömän kaunis kokonaisuus! Sekä tietenkin Grellitin, ikuinen rakkauteni.
Teillä sielläpäin on myös niin kaunis kuvausmaastot, pelkkää metsää ja peltoa koko Lappeenranta. Täällä taas enempi vaan autotietä ja golfkenttää, you know. Juttu on kuule niin, että seuraavalla kerralla kun mä tulen teille niin mennään kunnolla kuvaamaan.

Molemmilla neideillä on muuten tosi nätit vaatteet myös. Suigintoun stockmekko (?) sopii Grellille ihanasti. Myös Rebekan vaatteet ovat ihan mielettömän nätit ja rakastan niiden normaaliutta. Kumpa munkin nukeilla olisi noin ihania vaatteita... D: *kuolee kateudesta*

Meidän on muuten pakko nähdä kesällä, eikös? Taas on vierähtänyt ihan liian pitkään meidän edellisestä tapaamisesta. Mutta sä tuut meille ensin koska muuten mä käyn kaks kertaa peräkkäin teillä = oumaigaad epäkohteliasta. Joten sovitaanko että sä tulet alkukesästä meille ja mä loppukesästä teille? :D Ihansama miten, mä haluan vaan tavata sut <3 ikävä

Ja vielä kerran, mielettömän ihania kuvia. Olet niin hyvä kuvaaja...


♥; Karo + nukkelapset

Aino kirjoitti...

Ihania kuvia, oot niin hyvä kuvaamaan :3 Rakastan Grelliä! Se on niin ihanan erilainen ja kaikkee c: Rebekkakin on ihana *__* Ootte myös molemmat tosi nättejä :) Sinut on haastettu:
http://my--stereoheart.blogspot.fi/2013/05/light-em-up.html

Slytherin cat kirjoitti...

tervve,liityinäsken lukiaksi B)

Gell on tosi upea.... ?? Jotenkin pelottava mutta silti!! XD

Ja Rebekkakin on tosi aunis ^-^

Jonna kirjoitti...

Sinut on haastettu! Ohjeet löytyy blogistamme ;)
pullipanotherdimension.blogspot.fi

iida kirjoitti...

Grell on ihanan... erilainen! ♥ Se on tommonen... emmää osaa kuvailla xD Rebekkakin on ihana! Tapasin jälleen kerran viholliseni nimeltä TAUKO.

worldofmypullip.blogspot.com

iida kirjoitti...

Anteeksi, nukkeni taisivat hieman ylikuormittua...

Jos sinua kiinnostavat japanilaiset keräilynuket nimeltään pullipit, olet oikeassa paikassa, kunhan saavut blogiini! Siellä kirjoittelen nukkejeni Natan, Donnan ja Sofien kuulumisia.

worldofmypullip.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihania kuvia Grellistä ja Rebekasta.
Aijotko koskaan hommata "nuorta herraa" cieliä?