lauantai 20. lokakuuta 2012

My evil plans

Ensinnäkin; valtava kiitos kaikille uusille lukijoilleni! En olisi uskonut saavani kymmentä(!!!) lukijaa näin pienessä ajassa. Kiitos, Kreeta, Lexi, Missu, Windy, Sakuro, Mursu8D, Kotoko, Rossu-piän, Jäbä & transumyyrä! ♥
Lupasin tehdä postauksen pahoista nukkesuunnitelmistani kun viiden lukijan raja menee rikki. Ja sehän meni, oujee! *party* Joten tässäpä näitä suunnitelmia, olkaatten hyvätten!'

 Taeyang Sebastian, hänen olisi tarkoitus tulla joululahjaksi. Sebby on sarjasta Kuroshitsuji (lempi animesarjani). Sebastianin hahmoa en rupea muuttelemaan. Hän on siis kuuliainen demonihovimestari 1800-luvulta. Luonteeltaan sadistinen ja ilkeä, mutta hellempikin puoli löytyy jostain erittäin syvältä... ^^'  Rakastaa kissoja.
Ostan Sebastianille obitsun ja ehkä uuden peruukin. Myös punaisemmat chipsit ovat harkinnassa.Ah, jatketaanpa tällä mukavalla Kuroshitsuji-teemalla! :'3 Ciel-poitsuhan se siinä, hänen on tarkoitus olla syntymäpäivälahja (24.4.2013). Ciel on hahmoltaan melko julma, 13-vuotias poika. Haluaa kostaa monille ihmisille hänen sukunsa maineen mustaamisesta. Kilpailuhenkinen jätkäpätkä. Cielin ruokavalioon kuuluvat vain hänen hovimestarina (Sebastianin) tekemät leivonnaiset, sekä hienostunut tee.
Cielille tulee uusi peruukki ja obitsuhybridi.Tämä komea herrasmies on Undertaker, sarjasta Kuroshitsuji (yllätys, yllätys!). Taeyang Lunatic White Rabbitista varmaan kustomoin kyseisen Undertaker-ukkelin. Undertaker on erittäin jännä hyyppä varustettuna sitäkin jännemmällä huumorintajulla. Haluan nukettaa tämän hahmon, sillä Undertaker muistuttaa minua niin paljon. 8D Undertaker likes koirankeksit ~ ! se on ainoa asia missä en muistuta häntäTämä on eräs uusi julkaisu, Isul NekoNeko Maomao, mihin rakastuin ensisilmäyksellä. ;3;♥ Valitettavasti poika taitaa toimia enemmänkin Undertakerin sijaisena, mikäli häntä en rupea toteuttamaan. Antaisin tämän nimeksi varmaan Benjamin ja hän olisi 14-vuotias Taivaasta karannut enkeli. Tästä herrasta tulisi nukkeperheeni ainoa hyvis. Stock-asun lahjoittaisin Cielille. :'D
Neko-Mao on kerrassaan täydellinen julkaisu, joten tälle en vaihtaisi mitään (paitsi enkelinsiivet!).

~

Suunnitelmani ovat vähän sekavia, pakko myöntää. Vaikka olen suunnitellut kaiken tarkkaan, niin en itsekään pysy kärryillä aivopieruistani. x 3 x" Kaikista suunnitelmistani kyllä tykkään kovasti ja toteutan 100% varmuudella Sebastianin ja Cielin suunnitelmat. Undertaker ja Benjamin taas... no, pitää pohtia tätä... Auttakaa kommenteissa, möw? n__n Se olisi oikein kivaa.
Kiitokset vielä kaikille lukijoille liittymisestä ja kommentit ovat taas sallittuja.
Paipai! 

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisia suunnitelmia.Ompa kivaa kun oot tehny nukkeblogin Bloggeriin,mutta mitä Tamaralle,Winonalle ja niille muille on käyny (vai erehdynkä pahasti tyypistä?)

Luin siis sun entistä blogia,joka oli Suntuubissa.Ja kommentoin nimellä marika<3,mutten enää,kun se on jotenkin outo.
Jos oon nyt erehtynyt henkilöstä et varmaan edes ymmärrä tätä,mutta kävisitkö blogissani vielä
mespouppees.blogspot.com

Sori sekava viesti.

x kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Keksi kirjoitti...

Kiitos teille molemmille kommenteista!! :3
Omistin tosiaan Tamaran, Winonan ja muut, mutta nykyään en. Nukkejen kohtalo on salaisuus, enkä siis kerro sitä. >8'D
Toivottavasti kommentoitte tuleviakin postauksia! :>

Unknown kirjoitti...

Ho ho hoo ihania :3

Mä kyllä oon vieläki sun päätöstäs vastaan,sun nuket on oikeest nii ihania,mikset vois tehä niille comebackin , pliis <:-3

Keksi kirjoitti...

^NEVER ~ n.n

Unknown kirjoitti...

^ ;( itken

Keksi kirjoitti...

Ja infoan vielä! :3
Entisille nukeilleni kuuluu hyvää, mutta ne eivät ole enää minun nukkejani. Tai no miten sen ottaa. Haluan tosiaan pitää sen mysteerinä, anteeksi. ^^' Vaikka Peachu toivoisikin, niin Tamara & kumppanit eivät tule tekemään comebackia. D: Anteeksi siitäkin! I am too evil, njyyh.
Toivottavasti tyydytte Grelliin, hän on kustomin jälkeen varmastikin upea. <3

Keksi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Itse suorastaan palvon omia Sebastianejani, mulla on ne molemmat versiot. Älyvapaata mutta itse pidän kovasti Kuroshitsujista myös ja pitihän ne molemmat saada. Muut Kuroshitsuji nuket ei sitten kiinnostaneetkaan yhtään. Jos Grell olis ollu Tae, olisin ostanut.

himohomo kirjoitti...

wwäääää kivoja suunnitelmia :3 lol en osaa sanoo muuta :'D
ja niin kiitos itelles ku pidät näin kivaa blogia mitä on kiva lukee ♥ c:

xoxo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Huskyhullu kirjoitti...

Kivat suunnitelmat. :D Mäki muistutan Undertakeria. Se on ku ilmetty minä. :D Undertaker on mun lempi anime hahmo. Se on vaa niin ihana ~ ♥ onha ne muutki hahmot tosi ihanii.. mut ihanin on Undertaker. :)

Helinä kirjoitti...

Undertakerista on nyt tullut oikee nukke, eli ostamaan vaan